Majlis Bandaraya Melaka BersejarahWarganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan adalah dipelawa untuk memohon jawatan kosong di Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah
-----------------------------------------------------------------------
* Sila klik pada jawatan yang diingini untuk maklumat lanjut
* Paparan Kekosongan Jawatan ini akan dilupuskan selepas tarikh tutup bagi jawatan-jawatan berkenaan


No documents found
CARA MEMOHON :

Semua permohonan hendaklah mengunakan Borang Perjawatan yang boleh didapati di Kaunter Khidmat Pelanggan, Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah dengan mengambilnya sendiri atau secara pos (dengan menyertakan sampul surat beralamat sendiri dan bersetem) dengan bayaran RM1.00. Borang yang telah diisi hendaklah di kemukakan kepada:-

DATUK BANDAR,
MAJLIS BANDARAYA MELAKA BERSEJARAH,

GRAHA MAKMUR,
NO. 1, JLN. TUN ABDUL RAZAK-AYER KEROH,
HANG TUAH JAYA,
75450 MELAKA

Klik di sini untuk Muat Turun Borang Permohonan Kerja

(Anda memerlukan perisian untuk mencetak borang ini)

*** KEUTAMAAN DIBERIKAN KEPADA CALON ANAK KELAHIRAN NEGERI MELAKA.

NOTA :

(i)  Permohonan dari mereka yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan mestilah melalui Ketua Jabatan mengikut Perintah Am Bab ‘A’ para 21.

(ii) Hanya permohonan yang ditapis dan layak sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Calon-calon yang tidak dihubungi dalam tempoh 4 bulan dari tarikh tutup permohonan adalah dianggap tidak berjaya Pertanyaan-pertanyaan yang dibuat melalui telefon tidak akan dilayan.

(iii) Pemohon hendaklah mengambil perhatian mengenai tarikh tutup permohonan jawatan yang dipohon. Permohonan yang lewat akan ditolak.

(iv) Syarat-syarat di dalam iklan ini bukanlah rujukan yang muktamad sekiranya berlakunya percanggahan tetapi sebaliknya pekeliling jawatan yang berkenaan.